woof_simple_logo

Hundbloggen

Vad kostar det att boka en hundvakt?

Hundvakt och hund

Vad kostar det att boka en hundvakt på Woof?

Att hitta en pålitlig hundvakt är en viktig del av att säkerställa att våra älskade fyrbenta vänner får den omsorg de förtjänar när vi inte kan vara där för dem. Men det kan vara svårt att veta vad det kommer att kosta. Med Woof, den ledande hundvårdsappen, kan du enkelt hitta och boka en erfaren hundvakt till ett pris som passar dig. I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur priserna fungerar i vår app och hur du kan få den bästa hundvården till ett rimligt pris.

Förhandla priset med hundägare och hundvakt

Vi på Woof tror på att ge våra användare flexibilitet och kontroll när det gäller prissättning. När du använder vår app kan du förhandla priset direkt med hundägaren eller hundvakten. Detta gör det möjligt för dig att komma överens om ett pris som passar båda parter och tar hänsyn till olika faktorer som tid, plats och eventuella extra tjänster.

Välj pris eller ta emot förslag

När du publicerar en förfrågan om hundvakt i appen har du möjlighet att välja ett specifikt pris eller låta intresserade hundvakter föreslå pris istället. Detta ger dig flexibilitet att antingen ha en fast budget i åtanke eller se vilka priser som hundvakterna föreslår baserat på deras erfarenhet och expertis. Det ger dig möjlighet att hitta den bästa kombinationen av kvalitet och pris.

App

Ingen kommission - 100% av betalningen till hundvakt

När det kommer till betalningar via Woof-appen tar vi inte ut någon provision. Det betyder att hundvakten får 100% av betalningen som överenskommits mellan hundägaren och hundvakten. Vi tror på att främja en rättvis och transparent arbetsmiljö där hundvakter får fullt betalt för sitt arbete.

Enkel och säker betalning med Stripe

För att göra betalningsprocessen smidig och säker samarbetar vi med Stripe, en betalningsplattform av hög kvalitet. Du kan enkelt betala för hundvårdstjänster via appen med ditt betalkort eller Apple Pay. Detta ger dig bekvämligheten att slutföra betalningen direkt i appen utan att behöva oroa dig för att hantera kontanter eller överföra pengar på annat sätt.

Boka hundvakt med Woof - vad kostar det?

Woof strävar efter att erbjuda en transparent och pålitlig plattform för att hitta och boka hundvakter till rätt pris. Genom att ge dig möjlighet att förhandla priset och erbjuda en enkel betalningsprocess utan provision, sätter vi användarna i fokus och strävar efter att skapa en positiv upplevelse för både hundägare och hundvakter.

Behöver du hundvakt?

Ladda ner Woof-appen, med över 650 verifierade hundvakter redo att hjälpa dig och din hund!

Woof+

Relaterad läsning

Woof+
Kom igång med Woof

Woof +

Vi presenterar Woof + Med Woof + får du fullständig tillgång till Woof-appens fulla potential! Ta del av massor av spännande nya funktioner, slipp betala

Bäst hundfoder
Hund tips

Bäst hundfoder 2023

Bäst hundfoder Hundar är inte bara våra fyrbenta vänner; de är familjemedlemmar som förtjänar den bästa omsorgen. En av de viktigaste faktorerna för att hålla

Tassvård
Hund tips

Tassvård på bästa sätt

Varför tassvård? Vår älskade hund är mer än bara ett husdjur – de är familjemedlemmar som sprider glädje och lojalitet i våra liv varje dag.

Labrador Retriever
Populära hundraser

Labrador Retriever

Labrador Retriever Välkomna till vår hundblogg! Idag ska vi ägna oss åt en av världens mest älskade och omtyckta hundraser – Labrador Retriever. Denna fantastiska

Vad är Woof?

Woof är den ultimata lösningen för hundägare och erbjuder en smidig och pålitlig plattform för att hitta betrodda hundvakter. Välj bland 600+ 3-stegs verifierade hundvakter i Sverige och håll koll på hundens plats live i appen medan ett uppdrag pågår. Upptäck fördelarna med Woof och förenkla ditt hundägarliv idag!

Tjej med hund | Woof hundblogg

Hundtjänster med trygghet i fokus

Vi på Woof förstår att inget är viktigare än din hunds välmående och säkerhet. Därför har vi skapat en plattform som kopplar samman hundägare med pålitliga och verifierade hundvakter på ett tryggt sätt.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter, tips och tricks från oss på Woof!