woof_simple_logo

Hunddagis Stockholm

Hunddagis är för många obligatoriskt för att kunna ha hund. Därför har vi på denna sida listat de bästa och högst rankade hunddagisen i Stockholm!

Hundar på en gräsmatta
Hitta hunddagis
Vilka är vi?

Woof är en mobilapplikation skapad av hundägare, för hundägare! Syftet med Woof är att kunna sammankoppla hundägare med hundvakter på ett smidigt, säkert och tryggt sätt.

Vad krävs för att få driva ett hunddagis (enligt jordbruksverket)?

Verksamheten måste ha tillstånd av Jordbruksverket. Om inte är detta ett brott mot djurskyddslagen. Lokalerna måste ha godkänts av Länsstyrelsen (gäller för mer än fyra hundar). Ansvarig personal måste ha utbildning och erfarenhet inom hund (exempelvis hunddagisutbildning). Det är länsstyrelsen som avgör om dagiset har de rätta förutsättningarna.

Följande kompetenskrav gäller:

  • Hundens beteende inklusive oönskade beteenden som påverkar djuret eller övrig hundhållning negativt
  • Hundens grundläggande fysiologiska behov inklusive rörelsebehov
  • Praktik
  • Stress hos hund
  • Enklare smittskydd
  • Tillsyn och skötsel av hundar samt enklare hundsjukvård
  • Djurskyddslagstiftningen
  • Raskunskap
  • Avelsrelaterade problem inom hundpopulationen som berörs
  • Hundens behov av en god social och fysisk miljö
Hitta det perfekta alternativet till Hunddagis Stockholm

Läs mer om hur du kommer igång och hittar din hunds nästa hundvakt. Alla hundvakter och hundrastare på Woof är 3-stegs-verifierade.

Bäst Hunddagis Stockholm

Vi har sammanställt en lista över Stockholms absolut bästa och högst rankade hunddagis. Denna lista är inte i någon speciell rankad ordning, utan är bara sammanställd för att tipsa om de bästa hunddagisen i Stockholm!

Changdobels

Changdobels - Gärdets hunddagis

"Förmodligen Sveriges lyxigaste hunddagis" beskriver dem sig själva som! Changdobels är mycket riktigt ett lyxigt, stort och fräscht hunddagis. De erbjuder flera olika tjänster så som hundkurser, kloklipp, veterinär, hundbad och tovutredning. Lokalen ligger i det nybyggda 79&Park på gärdet, med mycket skog och natur i närheten.

Gärdets hunddagis

Gärdets hunddagis är ett väletablerat hunddagis med en lång historia, beläget på samma plats med samma ägare sedan 1995. Hunddagiset har fördelen av att vara i närheten av både Gärdet och Djurgården, vilket ger goda möjligheter till promenader och utflykter i trevliga omgivningar. Hunddagiset har en kapacitet att ta emot cirka 60 hundar, vilket ger utrymme för en social och aktiv miljö. Varje rum rymmer åtta hundar, och personalen är noga med att välja hundar som trivs tillsammans. Hundarna erbjuds bekvämligheter som soffor, fåtöljer och bäddar med filtar i rummen.

Stockholms Hundforum

Stockholms Hundforum

Stockholms Hundforum är en samling med flera hunddagis som varit med i branschen länge (sedan 2000). Deras hunddagis är utspridda över Stockholm i områdena Fridhemsplan, Odenplan, Thorildsplan, Hornstull och Birkastan. Stockholm Hundforum är även tydliga med att de har utbildad personal, försäkring hos svedea och inga krav på kastrering.

Ibland räcker inte hunddagis

De flesta hunddagis har endast öppet på vardagar mellan 07:00 och 18:00. Men när du behöver hjälp med hundpassning under andra tider kan Woof-appen vara till stor hjälp. Med Woof-appen kan du enkelt hitta pålitliga hundvakter som är tillgängliga när du behöver dem. Oavsett om det är för några timmar, en hel dag eller till och med flera dagar, kan du hitta en hundvakt som passar dina behov och din hunds rutiner.

Dog Planet hunddagis

Dog Planet hunddagis

Dog Planet hunddagis är ett stort, modernt och fräscht hunddagis som ligger mycket centralt på Östermalm. Här ligger fokus på högkvalitativ service gällande allt hundrelaterat. Dagiset erbjuder dessutom kloklippning, pälsklippning, tandbehandling och ligger nära naturområden så som gärdet och djurgården.

MyDogCare

MyDogCare - Östermalm

MyDogCare - Östermalm är ett mycket bra hunddagis på Östermalm. Det är känt för sin omsorgsfulla och professionella inställning till hundvård. Hundarna tas om hand som om de vore deras egna, och personalen är dedikerad och erfaren. Här får hundarna en trygg och stimulerande miljö, där de kan leka och socialisera med andra hundar. Säkerhet och trygghet är högt prioriterat, och det finns professionella grooming-tjänster tillgängliga.

Hundgrottan Hunddagis och Hundpensionat

Hundgrottan Hunddagis

Hundgrottan Hunddagis och Hundpensionat är en fantastisk plats för hundar i alla åldrar. Här får de individuell omsorg och möjlighet att leka och socialisera med andra hundar. Säkerheten är prioriterad och personalen är erfaren och kunnig. Hundgrottan erbjuder även hundpensionat för längre vistelser. En trygg och bekväm miljö för ditt älskade husdjur.

Tassaravstal

Tassar Av Stål - Hunddagis

Tassar av Stål är ett härligt hunddagis. Beläget i en vacker och lugn miljö, erbjuder detta hunddagis en professionell och kärleksfull atmosfär där varje hund får individuell omsorg och uppmärksamhet. Med ett engagerat och erfaret team av hundvårdare skapas en trygg och stimulerande miljö där hundarna kan leka, träna och socialisera med andra hundar under noggrann övervakning. Säkerheten och välbefinnandet hos hundarna är alltid högsta prioritet.