woof_simple_logo

Bli en hundvakt

Bli hundvakt på Woof - Ta ut hundar, tjäna pengar.
Bli hundvakt på Woof - Ta ut hundar, tjäna pengar.
1000+ hundvakter
1000+ bokningar
4,3 på App Store
1000+ hundvakter i appen
1000+ avslutade bokningar
4,3 i betyg på App Store

Så blir du en hundvakt

Verifiera din identitet

Verifikation är det första steget för att bli en hundvakt på Woof. Du verifierar dig tryggt och smidigt med BankID, innan du går vidare till nästa steg.

Skapa din profil

Bygg din profil som hundvakt. Se till att vara personlig och informativ när det gäller dig och din relation till hundar. Många profilbilder brukar även vara fördelaktigt!

Hitta hundar att hjälpa

Skicka ansökningar till öppna förfrågningar och ta emot privata direktförfrågningar från hundägare! Som hundvakt kan du även förhandla om din ersättning när du ansöker!

Få betalt

Alla utbetalningar sker tryggt och säkert genom vår betalningslösning Stripe och tar vanligtvis upp till sju dagar. Koppla ditt bankkonto snabbt och smidigt med Tink!

Bli hundvakt på Woof

Du bestämmer förstås själv vart du vill erbjuda hundpassning och rastning. Vad vi kan garantera är att du gör det mycket lättare, tryggare och roligare för dig själv genom att använda Woof!

Förhandla ersättning med hundägaren

I Woof-appen ger vi dig som hundvakt möjligheten att förhandla om priset tillsammans med hundägaren för att komma fram till en överenskommelse som passar båda parter.

De flesta hundägare bruklar välja att låta dig som hundvakt föreslå ett pris baserat på din erfarenhet och de tjänster du erbjuder. Vissa hundägare föreslår ett pris som du ser innan du ansöker.

Hund

Full flexibilitet

Som hundvakt hos Woof väljer du själv hur ofta du vill erbjuda hjälp. Dessutom väljer du vilka förfrågningar du vill ansöka till.

Varför är Woof bra för hundvakter?​

Varför är Woof bra för hundvakter?

Woof-appen är till för både hundägare och hundvakter. Vi har därmed gjort den så gynnsam som möjligt alla! Här är några av fördelarna du får genom att använda Woof:

Fördelar med Woof:

Hur säkert är Woof?

Läs mer om de säkerhetsåtgärder vi har vidtagit för att garantera din och din hunds säkerhet i alla lägen.

Deklarera som hundvakt

Woof är enbart en plattform där du som hundvakt för din egna verksamhet. Därför är du även själv ansvarig för att deklarera dina inkomster du får från Woof-appen. Detta kan du läsa mer om hos skatteverket eller i appen.

Vilka tjänster ska jag erbjuda?

Andra sidor