woof_simple_logo

Om Woof

Läs mer om Woof som företag, grundarna och tankarna bakom varför vi lanserade appen som underlättar livet för alla hundägare och hundvakter!

Vi skapade Woof i syfte att underlätta livet för både hundägare och hundvakter, för gott! Genom att använda vår mobilapplikation, kan du som hundägare luta dig tillbaka och slappna av. Aldrig mer behöver du gå ut med hunden, så länge du inte vill! Behöver du desperat hitta hundvakt för en kommande resa? Oroa dig inte! Via Woof appen hittar du hundratals hundvakter redo att hjälpa dig och din hund.

En söt hund bland skog

Vi är hundägarens nya bästa vän

Vi startat Woof har genom egen erfarenhet upplevt hur svårt livet som hundägare kan vara. Inställda planer, stress och konflikter i hemmet över vem som tar ut hunden. Detta är något Woof-appen hjälper dig med!

Fördelar med Woof-appen:

Detta är Woof

Woof är en mobilapplikation skapad av hundägare, för hundägare! Syftet med Woof är att kunna sammankoppla hundägare med hundvakter på ett smidigt, säkert och tryggt sätt. Fördelar med att använda Woof:

  • Du kan känna dig trygg med alla hundvakter i Woof-appen! Ett grundläggande krav är att alla hundvakter verifierar sin identitet med BankID. Dessutom blir de noggrant granskade manuellt av Woof-teamet, som bland annat undersöker hundvaktens bakgrund och brottsregister, innan hundvakterna blir godkända. 
  •  Vi är tillgängliga i hela Sverige och har hundratals hundvakter som använder appen!
  • Du betalar ingenting förrän du fått tillbaka din hund, efter bokningens slut. 

Woof-appen är helt gratis att använda! Vi tar ingen kommission eller extra avgift, vilket innebär att du som hundägare inte betalar mer än vad du behöver. Du som är hundvakt erhåller även 100% av dina intäkter. Visst är det bra?

Ja, Woof-appen är väldigt säker att använda. För oss är säkerhet den absolut viktigaste frågan när det gäller hundpassning och rastning. Vi förstår att man inte vill ge bort sin pälskling till någon man känner att man inte kan lita på. Därför har vi sett till att implementera så många säkerhetsfunktioner vi bara kan. Här är några av dem:

  •  BankID verifiering av alla hundvakter: Detta är ett obligatoriskt krav hos alla hundvakter, innan de börjar bygga sin hundvaktsprofil. På så sätt vet vi med säkerhet vem hundvakten faktiskt är. 
  • Manuell granskning: Efter BankID verifiering granskas alla hundvakter manuellt. Woof-teamet undersöker b.la. brottsregister för att se till att det inte finns någon potentiell riskfaktor hos hundvakten. 
  • Livetracking: När du har en aktiv bokning kan du följa hundvakten och hundens position i realtid, med hjälp av livetracking. På så sätt vet du alltid vart hunden och hundvakten är. Har du frågor eller funderingar åt din hundvakt? Kontakta hen genom chattfunktionen i appen!

Så hittar du en hundvakt

Läs mer om hur du kommer igång och hittar din hunds nästa hundvakt.
Alla hundvakter och hundrastare på Woof är 3-stegs-verifierade.

Varför är Woof ett bra val?

Genom att välja Woof får du och din hund mer frihet än någonsin förr. Du slipper binda upp dig till ett och samma dyra hunddagis. Behöver du någon gång gå ut med hunden men orkar inte? Skapa en förfrågan och hitta hundvakter i appen! Det är verkligen så simpelt.

Vilken tjänst ska jag använda?

Hur säkert är Woof?

Läs mer om de säkerhetsåtgärder vi har vidtagit för att garantera
din och din hunds säkerhet i alla lägen.

Grundarna

Sebastian Olsson

Vice VD, UX-designer

Zoe

Woof-ambassadör

Victor Kennedy

VD, Programmerare

Andra sidor