woof_simple_logo

Trygg hjälp med hundrastning

hundrastning
hundrastning
1000+ hundvakter
1000+ bokningar
4,3 på App Store
1000+ hundvakter i appen
1000+ avslutade bokningar
4,3 i betyg på App Store

Hitta hjälp med hundrastning

Skapa en förfrågan

Skapa din första förfrågan genom att välja tjänst, tid och plats. Därefter kan hundvakter börja skicka ansökningar till dig, med information om varför de passar just dig och din vovve. Du kan även skicka så kallade direktansökningar till enskilda hundvakter, som du hittar i utforska flödet i appen.

Invänta ansökningar

Hundvakter som vill hjälpa dig och din hund skickar ansökningar till din förfrågan. Ta din tid, läs igenom verifierade omdömen och chatta med ansökande hundvakter, för att välja den hundvakt som passar dig och din pälskling allra bäst!

Betala i efterhand

Du betalar ingenting förrän du fått tillbaka din hund från hundvakten. Då betalar du din hundvakt snabbt, smidigt och säkert direkt i appen! Bokningar utanför appen innebär att dina meddelanden och uppgifter inte är skyddade. Det kan även leda till att du förlorar tillgång till appen.

Hur mycket kostar Hundrastning?

Woof är helt gratis att ladda ner. Läs mer om hur mycket det kostar att hitta en hundvakt snabbt, smidigt och säkert via appen.

Varför använda Woof för hundrastning?

Snabbt och smidigt

Kom igång och skapa ditt konto på bara några minuter. Upptäck över 1000 hundvakter, chatta, ring och skicka direktförfrågningar.

Tryggt och säkert

Alla hundvakter granskas noggrant innan de genomgår verifikation med b.la. BankID, legitimation och brottsregisterkontroll.

Ta kontakt på ditt sätt

Du har möjlighet att väljam mellan att skapa en öppen förfrågan, eller privat "direktförfrågan" till enskilda hundvakter du hittar i flödet!

Platsuppdateringar

Alla tjänster är utrustade med livetracking, som gör det möjligt att följa hunden och hundvaktens plats i realtid, för hundens trygghet!

Välj ersättning själv

Som hundägare kan du välja själv vad du vill betala. Har du svårt att bestämma ett pris kan du låta ansökande Woofers föreslå ett pris!

Hitta trygg hjälp med hundrastning

Hundvakter att lita på

Alla hundvakter är 3-stegs verifierade. Läs mer om hur vi verifierar blivande hundvakter här.

Enkel schemaläggning

Hitta och boka hundvakter enkelt i appen. Oavsett om du behöver hjälp med spontan hundrastning eller vill planera längre i förväg.

Håll koll på hundens plats

När du bokat en hundvakt så kan du hålla koll på hunden och hundvaktens plats i realtid.

Omdömen

När du utforskar Woof-appen kan du läsa verifierade recensioner och omdömen om hundvakter du hittar.

En hund med sin hundvakt

Hundrastning i världsklass

Hos oss hittar du BankID verifierade, erfarna och högt betygsatta hundvakter, som hjälper dig med alltifrån hämta och lämna till hundrastning och hundpassning. Under din hundrastning kan du hålla koll på hunden och hundvakten i appen, med hjälp av livetracking.

Varför boka hundrastning på Woof?

Hur säkert är Woof?

Läs mer om de säkerhetsåtgärder vi har vidtagit för att garantera din och din hunds säkerhet i alla lägen.

Hundrastning med Woof

Hundrastning sker tryggt med Woof!

Vi förstår att livet som hundägare kan vara hektiskt och stressigt. Det är inte lätt att hitta en hundvakt som kan anpassa sig efter dig och din vovves behov. Därför har vi sett till att skapa en plattform skräddarsydd efter hunden och hundägarens alla möjliga behov, där säkerhet förstås är viktigast!

Säkerhetsåtgärder i Woof-appen:

Hundrastning med Woof

Få hjälp med hundrastning

Läs mer om hur du kommer igång och hittar hundrastning snabbt, smidigt och säkert med hjälp av Woof!

Nytt i appen
En hund med sin hundvakt
Förhandla om pris

När du mottar ansökningar från hundvakter som vill hjälpa dig och din hund så förhandlar ni om ersättning smidigt via appen.

En söt hund.
Woof +

Vi är stolta att få introducera Woof+. Det bästa sättet att snabbt, smidigt och säkert hitta hundvakter. När du skaffar prenumerationen får du en månad gratis!

Söt brun hund ute på promenad med sin hundvakt
Förbättringar

Vi har lyssnat på feedback från våra underbara användare och gjort appen bättre! Detta har vi gjort med fokus på buggfixar och användarvänlighet