woof_simple_logo

Trygg hjälp med hundpassning

Hund framför lila bakgrund
Hund framför lila bakgrund
1000+ hundvakter
1000+ bokningar
4,3 på App Store
1000+ hundvakter i appen
1000+ avslutade bokningar
4,3 i betyg på App Store

Så funkar det

Skapa en förfrågan

Välj hundpassning, tid och plats. Därefter kan hundvakter börja skicka ansökningar till dig, med information om varför de passar just dig och din vovve. Du kan även skicka så kallade direktansökningar till enskilda hundvakter, som du hittar i utforska flödet i appen.

Invänta ansökningar

Hundvakter som vill hjälpa dig och din hund skickar ansökningar till din förfrågan. Ta din tid, läs igenom verifierade omdömen och chatta med ansökande hundvakter, för att välja den hundvakt som passar dig och din pälskling allra bäst!

Betala i efterhand

Du betalar ingenting förrän du fått tillbaka din hund från hundvakten. Då betalar du din hundvakt snabbt, smidigt och säkert direkt i appen! Bokningar utanför appen innebär att dina meddelanden och uppgifter inte är skyddade. Det kan även leda till att du förlorar tillgång till appen.

Vad kostar det?

Woof är helt gratis att ladda ner. Läs mer om hur mycket det kostar att hitta hundvakt via appen.

Varför använda Woof för hundpassning?

Snabbt och smidigt

Kom igång och skapa ditt konto på bara några minuter. Upptäck över 1000 hundvakter, chatta, ring och skicka direktförfrågningar.​

Tryggt och säkert

Alla hundvakter granskas noggrant innan de genomgår verifikation med b.la. BankID, legitimation och brottsregisterkontroll.

Ta kontakt på ditt sätt

Du har möjlighet att väljam mellan att skapa en öppen förfrågan, eller privat "direktförfrågan" till enskilda hundvakter du hittar i flödet!​

Platsuppdateringar

Alla tjänster är utrustade med livetracking, som gör det möjligt att följa hunden och hundvaktens plats i realtid, för hundens trygghet!​

Välj egen ersättning

Som hundägare kan du välja själv vad du vill betala. Har du svårt att bestämma ett pris kan du låta ansökande Woofers föreslå ett pris!

Få trygg hjälp med hundpassning idag

Hundvakter att lita på

Alla hundvakter på Woof är 3-stegs verifierade. Läs mer om hur vi verifierar blivande hundvakter här.

Enkel schemaläggning

Hitta och boka hundvakter enkelt i appen. Oavsett om du behöver hjälp med hundpassning spontant eller vill planera längre i förväg.

Håll koll på hundens plats

När du bokat en hundvakt så kan du hålla koll på hunden och hundvaktens plats i realtid under uppdraget.

Nyckelkvittens

När du bokar hundpassning via Woof väljer du om passningen skall ske hemma hos dig eller hemma hos din hundvakt. Om du väljer att passningen ska ske hemma hos dig så kan du välja att signera ett avtal med din hundvakt om att den ska få låna dina nycklar.

Omdömen

När du utforskar Woof-appen kan du läsa recensioner och omdömen om hundvakter du hittar.

En hund med sin hundvakt

Hundpassning av proffsiga hundvakter

Hos oss hittar du BankID verifierade, erfarna och högt betygsatta hundvakter, som är redo att möta dig och din vovves behov. När du bokar hundpassning med Woof kan du luta dig tillbaka och slappna av!

Varför boka din nästa hundvakt via Woof?

Hur säkert är Woof?

Läs mer om de säkerhetsåtgärder vi har vidtagit för att garantera din och din hunds säkerhet i alla lägen.

hundvakt med hund

Känn dig trygg när du bokar med Woof!

Vi förstår att livet som hundägare kan vara hektiskt och stressigt. Det är inte lätt att hitta en hundvakt som kan anpassa sig efter dig och din vovves behov. Därför har vi sett till att skapa en plattform skräddarsydd efter hunden och hundägarens alla möjliga behov, där säkerhet förstås är viktigast!​

Säkerhetsåtgärder i Woof-appen:

hundvakt med hund

Få hjälp med hundpassning

Läs mer om hur du kommer igång och hittar din hunds nästa hundvakt. Alla hundvakter på Woof är 3-stegs-verifierade i syfte att göra det så tryggt som möjligt.

Nytt i appen
En hund med sin hundvakt
Förhandla om pris

När du mottar ansökningar från hundvakter som vill hjälpa dig och din hund så förhandlar ni om ersättning smidigt via appen.

En söt hund.
Woof +

Vi är stolta att få introducera Woof+. Det bästa sättet att snabbt, smidigt och säkert hitta hundvakter. När du skaffar prenumerationen får du en månad gratis!

Söt brun hund ute på promenad med sin hundvakt
Förbättringar

Vi har lyssnat på feedback från våra underbara användare och gjort appen bättre! Detta har vi gjort med fokus på buggfixar och användarvänlighet