woof_simple_logo

Hundvänliga kaféer i Stockholm

Detta är för alla våra underbara hundentusiaster där ute! Ibland kan det vara svårt att hitta ett bra ställe att ta en paus (och en kaffe) på, som också låter hunden vara med. Därav har vi skapat denna lista över hundvänliga kaféer i Stockholm.

Hundvänliga kaféer i Stockholm
Hundvänliga kaféer i Stockholm

Ta med hunden på café i Stockholm

Välkommen till vår omfattande guide om hundvänliga kaféer i Stockholm! Om du är en hundägare och letar efter de bästa platserna i staden där du kan avnjuta en kopp kaffe eller te samtidigt som din fyrbenta vän är välkommen, så har du kommit till rätt ställe.

Stockholm är känt för sin öppenhet och kärlek till hundar, och det finns en rad fantastiska kaféer runt om i staden som välkomnar både hundar och deras ägare med öppna armar. Vi har noga utvalt och recenserat de bästa hundvänliga kaféerna i Stockholm, så att du kan göra informerade val när det gäller var du ska spendera din tid och njuta av en härlig stund med din fyrfota vän.

Varje kafé som presenteras på vår sida har sina egna unika egenskaper och charm. Vi kommer att ge dig en inblick i deras atmosfär, deras utbud av kaffe och läckra bakverk samt deras specifika anpassningar för hundar, både inomhus och utomhus. Du kan förvänta dig att få information om eventuella evenemang eller aktiviteter som kaféerna erbjuder för hundägare, vilket ger dig möjlighet att socialisera och träffa likasinnade hundvänner.

Vilka är vi?

Woof är en mobilapplikation skapad av hundägare, för hundägare! Syftet med Woof är att kunna sammankoppla hundägare med hundvakter på ett smidigt, säkert och tryggt sätt. Kom igång och börja leta bland över 800 3-stegs verifierade hundvakter eller registrera dig som hundvakt.

Bäst hundvänliga kaféer Stockholm

Vi har sammanställt en lista över Stockholms absolut bästa och högst rankade hundvänliga kaféer. Denna lista är inte i någon speciell rankad ordning, utan är bara sammanställd för att tipsa om de bästa hundvänliga kaféerna i Stockholm!

Dog Bakery - Stockholm

Dog Bakery - Stockholm

Dog Bakery Stockholm är en av de bästa hundvänliga kaféerna i Stockholm och är ett paradis för både hundar och deras ägare. Här kan du njuta av en mängd läckra bakverk och samtidigt ge din fyrbenta vän en smakupplevelse utöver det vanliga. Kaféet erbjuder ett brett utbud av hemlagade hundkakor, muffins och tuggpinnar, alla tillverkade med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att säkerställa både smaklighet och näringsvärde. Personalen är vänlig och välkomnande mot både människor och hundar, och atmosfären är avslappnad och mysig. Oavsett om du är på jakt efter en specialbakelse till din hunds födelsedag eller bara vill unna din pälskling något extra gott, är Dog Bakery Stockholm ett måste för alla hundägare som vill skämma bort sina bästa vänner med delikata godsaker.

Himmelska hundar

Himmelska Hundar

Himmelska Hundar är utan tvekan ett av Stockholms främsta hundvänliga kaféer som du absolut inte vill missa. Detta unika kafé är speciellt utformat för att skapa en underbar upplevelse för både hundar och deras ägare. Med en varm och välkomnande atmosfär är Himmelska Hundar det perfekta stället att koppla av och umgås med din fyrbenta vän. Du kan njuta av läckerheter från deras exklusiva hundmeny, med specialbakverk och godsaker som är skapade för att tillfredsställa hundarnas smaklökar. Personalen är kunnig och vänlig, och de strävar alltid efter att ge en enastående service till både människor och hundar. Oavsett om du vill fira din hunds födelsedag eller bara vill unna dem något extra speciellt, är Himmelska Hundar det perfekta valet för en minnesvärd kaféupplevelse tillsammans med din trogna följeslagare.

Mellqvist

Mellqvist

Mellqvist är ett av de mest omtyckta hundvänliga kaféerna i Stockholm och är en riktig pärla för både hundägare och kaffekännare. Beläget i hjärtat av staden erbjuder Mellqvist en perfekt kombination av en trevlig atmosfär och förstklassig kaffekultur. Här kan du slå dig ner med din fyrbenta vän och njuta av en utsökt kopp kaffe eller en välsmakande lunch. Kaféet är känt för sina noga utvalda kaffebönor och skickliga baristor som skapar enastående drycker som får smaklökarna att dansa. Mellqvist välkomnar hundar med öppna armar och erbjuder en utomhussektion där du och din hund kan njuta av solen och atmosfären. Personalen är vänlig och uppmärksam på både människor och hundar, vilket skapar en varm och välkomnande miljö för alla besökare.

humbleandfrank

Ms Humble & Mr Frank

Ms Humble & Mr Frank är ett härligt hundvänligt kafé där både människor och hundar kan njuta av en underbar upplevelse. Med sin charmiga och avslappnade atmosfär erbjuder kaféet en perfekt plats för hundägare att koppla av och umgås med sina fyrbenta vänner. Här kan du avnjuta ett brett utbud av läckra bakverk, färskpressade juicer och välsmakande kaffe, samtidigt som din hund får sitt eget utbud av speciella godbitar och snacks. Personalen är oerhört vänlig och välkomnande, och de gör sitt bästa för att se till att både du och din hund känner er som hemma. Med sin unika kombination av god mat, goda drycker och hundvänlig atmosfär är Ms Humble & Mr Frank ett måste för alla hundägare som vill ha en trevlig och avkopplande kaféupplevelse tillsammans med sina älskade husdjur.