woof_simple_logo

Ett bättre alternativ till hundpensionat

Letar du efter ett hundpensionat? Med Woof hittar du snabbt, smidigt och säkert BankID-verifierade hundvakter som hjälper dig att passa hunden!

Hundpensionat
Hundpensionat
1000+ hundvakter i Sverige
1000+ bokningar
4,3 på App Store
1000+ hundvakter
1000+ bokningar
4,3 på App Store

Det personliga alternativet till hundpensionat

BankID-verifierade hundvakter

Hundvakter på Woof har genomgått en 3-stegs verifikationsprocess som inkluderar BankID verifiering, verifiering av legitimation och brottsregisterkontroll.

Hundtjänster med fokus på säkerhet

När du hittat en hundvakt via Woof kan du följa hunden och vaktens plats i realtid. Kommunicera med din hundvakt innan och under uppdraget direkt via appen.

Betala din hundvakt i efterhand

Du betalar din hundvakt först när du fått tillbaka din hund, efter bokningens slut. Betalningen sker snabbt, smidigt och säkert genom appen.

Säg hejdå till hundpensionat

Glöm trånga och högljudda hundpensionat där hunden riskerar att utsättas för smittor som kennelhosta. Med Woof får din hund personlig uppmärksamhet och kärlek som aldrig förr!

Hundpensionat

Kärleksfulla hundvakter i ditt närområde

Vi förstår att livet som hundägare är hektiskt och stressigt. Ofta är det svårt att hitta en hundvakt som kan anpassa sig efter dig. Därför har vi sett till att skapa en säker och smidig plattform, anpassad efter hundägarens alla möjliga behov. Vi stöttar vår community med funktioner som:

Hundpensionat

Hur säkert är Woof?

Läs mer om de säkerhetsåtgärder vi har vidtagit för att garantera
din och din hunds säkerhet i alla lägen.