woof_simple_logo

Hitta en trygg dagmatte, med Woof

Letar du efter din nästa dagmatte? Med Woof hittar du snabbt, smidigt och säkert en BankID-verifierad hundvakt som hjälper dig med hunden!

Dagmatte
Dagmatte
1000+ hundvakter i Sverige
1000+ bokningar
4,3 på App Store
1000+ hundvakter
1000+ bokningar
4,3 på App Store

Kom igång och hitta din nästa dagmatte

3-stegs verifierade hundvakter

Hundvakter på Woof har genomgått en 3-stegs verifikationsprocess som inkluderar BankID verifiering, verifiering av legitimation och brottsregisterkontroll.

Hundtjänster med fokus på säkerhet

När du bokar en dagmatte via Woof kan du följa hunden och vaktens plats i realtid. Kommunicera med din hundvakt innan och under uppdraget direkt via appen.

Betala din hundvakt i efterhand

Du betalar din hundvakt först när du fått tillbaka din hund, efter bokningens slut. Betalningen sker snabbt, smidigt och säkert genom appen.

Boka din nästa dagmatte idag!

Kom igång och leta bland + 1000 3-stegs verifierade hundvakter. Gör hundens dag med en lång skogspromenad eller hitta en kärleksfull hundvakt som passar din hund som om den vore familj när du är borta.

Dagmatte

Vi gör hundägarens liv lättare

Vi förstår att livet som hundägare är hektiskt och stressigt. Ofta är det svårt att hitta en hundvakt som kan anpassa sig efter dig. Därför har vi sett till att skapa en app för att bemöta hundägarens alla möjliga behov.

Dagmatte, när du behöver det

Woof gör det möjligt för dig att hitta en kärleksfull, pålitlig och trygg dagmatte, på bara några klick! Kom igång på bara några minuter, skapa din första förfrågan och kom i kontakt med hundvakter nära dig.

Dagmatte

Hur säkert är Woof?

Läs mer om de säkerhetsåtgärder vi har vidtagit för att garantera
din och din hunds säkerhet i alla lägen.