woof_simple_logo
Hundar

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna hos oss. Hittar du inte det du letar efter?

Kontakta support, öppet 09:00-17:00 varje vardag

En Woofer är vad vi kallar de hundvakter som för sin verksamhet via Woof-appen. Alla Woofers är självständiga företagare som har registrerat sig på Woof för att kunna erbjuda sina tjänster till hundägare i appen. Varje Woofer granskas noggrant och verifieras med både BankID och legitimation innan de tillåts att föra deras verksamhet via Woof. 

Det första steget är att se till att ha Woof-appen nedladdad! Välj sedan den tjänst du är i behov av via hemskärmen. Därefter väljer du tid, plats och till sist den ersättning du vill erbjuda ansökande Woofers. Har du svårt att välja ett pris kan du låta Woofers föreslå ett pris de vill ha för den tjänsten. 

I appen har du möjlighet att utforska bland över 600 hundvakter. Hittat någon du tror passar dig och din hund bra? Då kan du kontakta den via ”kontakta” knappen längst ner i Wooferns profil. När du klickat på ”kontakta” får du möjlighet att skicka en enskild förfrågan till just den Woofern. Välj tjänst, tid, plats och till sist ersättning i din direktförfrågan. Kom ihåg att du själv har möjlighet att bestämma priset på bokningen. Har du svårt att bestämma dig? Välj Wooferns egna pris

Det händer inte ofta, men om din Woofer avbokar så avbryts din betalning till den Woofern. Du behöver alltså inte betala någonting till hundvakten. Sedan är det fritt fram att skapa en ny förfrågan! 

Som hundägare är det viktigt att du håller koll på din Woofers valda avbokningspolicy, som det går att läsa mer om i Wooferns profil. Detta är speciellt viktigt eftersom avbokningspolicyn förklarar din rätt till eventuell återbetalning eller inte. Woofers kan välja mellan samma dag, en dag, tre dagar eller sju dagars avbokningspolicy.

När du bokar en hundvakt via Woof så förhandlar ni om priset i appen. Som hundägare betalar du din hundvakt efter att bokningen är slut och du fått tillbaka din hund. Woof tar ingen kommission.

Endast en hund passas/ rastas åt gången. Om din Woofer har egna hundar så är det upp till dig och Woofern själva att komma överens om era hundar kan passas och rastas tillsammans. 

Kom igång som hundvakt hos Woof. Rasta och passa hundar, tjäna pengar.

  1. Verifiera dig med BankID
  2. Bygg din profil
  3. Bli granskad
  4. Ansök till uppdrag
  5. Bli vald och tjäna pengar.

När du slutfört din tjänst och kunden har betalat dig via Woof-appen så tar det upp till sju dagar för pengarna att överföras till ditt bankkonto. 

Som hundvakt på Woofapp.se har du följande fördelar:

  1. Flexibilitet: Du kan själv välja vilka förfrågningar du vill ansöka till eller direktförfrågningar du vill acceptera. Du har full kontroll över ditt schema och kan anpassa det efter dina egna behov.
  2. Prisöverenskommelse: När du blir kontaktad av en hundägare kan de antingen föreslå ett pris i förfrågan eller be dig som hundvakt att föreslå ett pris. Det ger dig möjlighet att förhandla och komma överens om ett rimligt pris som passar både dig och hundägaren.
  3. Ingen kommission: Woof tar ingen kommission av dina betalningar. Det betyder att du behåller 100% av de pengar du tjänar som hundvakt. Det ger dig en rättvis och direkt ersättning för ditt arbete.

Sammanfattningsvis ger Woof dig som hundvakt frihet att välja uppdrag, flexibilitet att bestämma priset och en förmånlig ersättning utan någon kommission. Det är en plattform som underlättar för dig att tjäna pengar genom att vara hundvakt på dina egna villkor.

Andra sidor